Institution
Institution
    Advisory board
    Mission
    Initiatives
    Board & Community
    Partners
    ICRP in the media

ICRP in the media

A selection of articles and videos from the media worldwide about the Institute for Cultural Relations Policy (ICRP) and its programmes.
(The ICRP is not responsible for the contents of external sites.)

 

In English
 


6 November 2013 | OCEANS Network
OCEANERS in Borderless Europe!
On the 25th – 26th October 2013 members of OCEANS Network participated in the conference „Prospects for the European Union: Borderless Europe?“ The conference was held in the capital of Hungary, Budapest, organized by the Institute for Cultural Relations Policy and hosted by Kodolányi János University of Applied Sciences.


2013 | Cultural Diplomacy Dictionary of the Academy for Cultural Diplomacy
Institute for Cultural Relations Policy (ICRP)
A non-governmental organization engaging political actors, diplomats, and young intellectuals from around the world in public discourse regarding cultural relations policy. The institution was founded in 2012 and is based in Budapest, Hungary.


 

In Hungarian
 


29 October 2013 | KáVé
Határok nélküli Európa
Részletek egy nemzetközi konferenciáról A Kodolányi János Főiskola budapesti campusán megtartott, „Az Európai Unió kilátásai: Határok nélküli Európa?” című nemzetközi konferencia előadóiról és a témáikról érdemes részletesen szólni.


28 October 2013 | Magyar Hírlap
Konferencia az EU jövőjéről
Nemzetközi konferenciát tartottak pénteken és szombaton a Kodolányi János Főiskola budapesti campusán Az Európai Unió kilátásai: Határok nélküli Európa? címmel. A konferencia a főiskola és a budapesti Institute for Cultural Relations Policy (ICRP) tudásközpont együttműködésével jött létre.


26 October 2013 | KáVé
Nemzetközi konferencia a KJF-en
"Az Európai Unió kilátásai: Határok nélküli Európa?" címmel nemzetközi konferenciának ad otthont a Kodolányi János Főiskola budapesti campusa. A program szervezői az Institute for Cultural Relations Policy (ICRP) és a Kodolányi János Főiskola. A civilszervezetként 2012-ben létrehozott ICRP és a KJF közös szervezésében ez már a második nemzetközi konferencia 2013-ban.


20 September 2013 | Kitekintő
Ismerje meg az Institute for Cultural Relations Policy (ICRP) tudásközpontot
Napjaink nemzetközi kapcsolatoktól átszőtt világában egyre nagyobb figyelemmel kell követni a nemzetközi politika és gazdaság változásait. Hazánkban egyre több olyan tudásközpont alakult a rendszerváltást követően, amely az ilyen események elemzésére és megértésére szakosodott volna. Lőrincz Andrással és Morauszki Csillával, az Institute for Cultural Relations Policy (ICRP) alapítóival készített interjúnkban bemutatjuk az ICRP tevékenységét, az intézet céljait és az előtte álló kihívásokat.


11 February 2013 | KJF hírek
"Válságkezelés és Európai Integrációs Politikák a Balkánon és Törökországban" konferencia főiskolánkon
Válságkezelés és Európai Integrációs Politikák a Balkánon és Törökországban címmel nemzetközi konferenciának adott otthont főiskolánk budapesti campusa 2013. február 8–9-én. A program az Institute for Cultural Relations Policy (ICRP), a Kodolányi János Főiskola (KJF) és a Dialógus Platform Egyesület szervezésében valósult meg.


8 February 2013 | MTI
Konferencia a Nyugat-Balkánról - A felszólalók az együttműködés fontosságát hangsúlyozták
A Nyugat-Balkán országainak együtt kell működniük helyzetük javításért, a jövőjüket illetően pedig nincs más lehetőség számukra, mint az európai integráció - hangzott el egy a térségről szóló konferencián pénteken Budapesten.


14 January 2013 | Kitekintő
Új kutatóközpont segíti a tudományos párbeszédet
A 2012-ben Budapesten megalakult Institute for Cultural Relations Policy (ICRP) fő célja, hogy támogassa a kulturális kapcsolatokat, diplomáciát érintő tudományos kutatást és párbeszédet.