1Dec

Moldovában erősítették a Bereg hírnevét

December 01, 2015 Media in Hungarian 0

Bereg Hírek | Október közepén egy 8 napos tréningen vettem részt Moldovában, 11 másik nemzet részvételével (Horvátország, Dánia, Grúzia, Görögország, Olaszország, Litvánia, Moldova, Románia, Spanyolország, Törökország és Ukrajna).

A projektet egy dán társaság szervezte az Erasmus+ keretében. A cél a különböző nemzetiségű fiatalok közötti kapcsolat erősítése volt. Izgalmas volt megismerni a többiek álláspontját az Európát jelenleg érintő és foglalkoztató kérdésekben, mindezt egy igen különleges környezetben. Napjaink jelentős részében érdekes foglalkozásokon vettünk részt a non-formális tanulás jegyében, majd estére közös kikapcsolódás következett. Nem hétköznapi beszélgetések kerekedtek, melyeket gyakran hangos kacagás követett.

Mindenkinek ajánlom résztvenni hasonló eseményen, aki szeret utazni, új embereket és helyeket megismerni, emellett nem esik nehezére kikerülni a komfort zónájából.

Akinek felkeltettem érdeklődését és rendelkezik társalgási szintű angol nyelvtudással; hasonló, aktuális lehetőségekről a http://culturalrelations.org oldalon tájékozódhat.

Balogh Gábor

Közzétette: Kiss Barnabás

https://beregihirek.hu/moldovaban-erositettek-a-bereg-hirnevet/Kiss.Barnabas.html

Leave reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *